Politika

Trojica banjalučkih odbornika pregovaraju o prelasku u DEMOS

BANJALUKA – Trojica banjalučkih odbornika, Budimir Balaban, Nenad Šibarević i Milenko Jaćimović, nezadovoljni su statusom u DNS-u, čiji su dres obukli početkom ove godine, tako da, kada je riječ o nastavku političkog djelovanja, razmišljaju o dvije opcije, saznaju “Nezavisne” nezvanično.

Izvor “Nezavisnih” potvrdio je da je jedna od tih opcija pridruživanje Demokratskom savezu (DEMOS), o čemu se pregovori već vode, a druga je ponovno aktiviranje partije “Sloboda”, koja nikada formalno-pravno nije ugašena.

“Obje opcije su na stolu. Ono što je izvjesno, jeste da ovi odbornici nisu zadovoljni dogovorima koje su imali sa liderom DNS-a Marka Pavića. Smatraju da Pavić nije ispunio obećanja koja im je dao početkom godine, kada su se pridružili stranci koj je lider. DNS ih drži po strani i oni ne žele da tako prođe ova godina”, pojašnjava sagovornik “Nezavisnih”, te dodaje da ovi odbornici razgovaraju sa članovima DEMOS-a o prelasku u tu stranku.

Kako dodaje naš izvor, ova trojica odbornika razgovarala su sa odbornicima drugih stranaka u gradskom parlamentu.

“Cilj je da sa jednom listom izlaze na predstojeće izbore jer pojačani sa ova tri imena, uvjereni su, prolaze cenzus”, pojašnjava izvor “Nezavisnih”.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!