Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Napravite svoju Prada košulju

Zašto biste kupili košulju koju svako može da ima, kada već možete kombinovati različite dezene iz vizuelne arhive Prada brenda? Obična verzija ovakve košulje koštaće vas oko 1.120 dolara, dok za malo više novca možete dobiti kreaciju koja će biti sasvim vaša.

O kojoj god kategoriji proizvoda da se radi, visina luksuza se svodi na posjedovanje, isprobavanje ili osjećanje nečega što nikome drugom nije dostupno. Baš zato cijenimo odjela i obuću po mjeri, odmore koji nam nude jedinstvene avanture i unikatno dizajnirane elemente. Made-to-Measure verzije živahnih Prada Double Match košulja uklapa se idealno u tu luksuznu filozofiju.

Kada odaberete svoje dvije željene grafike, Prada brend će početi na njihovom spajanju, kako bi kreirali unikatnu košulju prema vašim specifikacijama, po cijeni od 1.350 dolara.

Ova ponuda prilagođavanja košulja, koje su napravljene od stopostotnog pamuka i imaju sedefastu dugmad, predstavlja proširenje njihovog made to measure programa, što samo govori o važnosti prilagođavanja u luksuznoj modi za muškarce.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button