Društvo

Cilj 120 hiljada putnika sa banjalučkog aerodroma

Avio-kompanija “Rajaner” i Banjaluka ostvaruju izuzetno dobru saradnju, a cilj je 120.000 putnika u narednoj godini, rekao je zamjenik menadžera ove irske kompanije za jugoistočnu Evropu i Balkan Denis Barabas.

Barabas kaže da su sve avio-linije iz Banjaluke maksimalno iskorišćene. 

Loading...

“Drago mi je što se razvijamo u Banjaluci, uvođenjem nove linije za Berlin od ove godine, kao i popularnim konekcijama ka Šarleroj aerodromu u Briselu, aerodromu Memingen, te Skavsta u Stokholmu”, rekao je Barabas za “Glas Srpske”. 

On kaže da uvijek postoji interesovanje za nove avio-linije, ali da njihovo uvođenje zavisi od toga da li su ispunjeni svi faktori, od potražnje putnika, dostupnih kapaciteta avio-flote, troškova aerodroma do operativnih potreba. 

Barabas kaže da “Rajaner” nudi najniže cijene karata u Evropi i da one stalno padaju, te kao ilustraciju navodi da su karate u ovoj godini pojeftinile za šest odsto, i to na 37 evra. 

“Putnici redovno posjećuju naš sajt i naloge na društvenim mrežama, gdje objavljujemo sve naše fantastične prodaje avionskih mjesta do svih destinacija, uključujući letove iz i ka Banjaluci”, rekao je on. 

Barabas je naveo da ova kompanija povezuje više od 200 destinacija u 37 zemalja sa flotom od 475 aviona. 

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!