Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Martina najbolji trener bikova u BiH

Martina Batista iz Busovače najbolji je kondicioni trener bikova u BiH – ona na svakom treningu sa svojim bikom Peranom trči najmanje dva sata kako bi ga pripremila za arenu!

Martina Batista iz Busovače najbolji je kondicioni trener bikova u BiH – ona na svakom treningu sa svojim bikom Peranom trči najmanje dva sata kako bi ga pripremila za arenu! Martina kaže da se sa Peranom zbližila još kad je bio mali:

“Navikla sam se na njega, jahala sam ga… I ne bojim ga se! Kad nam pobijedi, skačem od radosti, u areni navijam za njega, poljubim ga, plačem od dragosti!”

Njen otac Pero ponosan je na svoju kćerku jer voli životinje i uživa u treningu. Kaže da Perana ne bi prodao ni za kakve pare:

“On je nama drag, mezimac je, lijep je, nije teško sa njim deverati, nije teško raditi, nije opasan… Mi ga u porodici doživljavamo, maltene, kao našeg člana!”

Za fin tretman koji ima u porodici Batista, Peran se odužuje na svoj način –  u desetak borbi nije imao niti jedan poraz!Pogledajte sjajan prilog o djevojčici Martini i njenom biku Peranu, koji je na svom YouTube kanalu postavio video-novinar iz Viteza Srećko Stipović…

(Banjaluka.com)

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button