Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Mićić: Korektni odnosi sa Krstajićem

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić reagovao je povodom izjave predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Nedeljka Ćorića koji je prije nekoliko dana kazao da lokalna vlast vrši politički pritisak na FK Radnik.

“Grad Bijeljina nema nikakvu potrebu da ometa rad FK Radnik koji sezonu za sezonom pokazuje kontinuitet kvaliteta u nastupima na domaćim terenima, ali i na međunarodnim utakmicama. Naprotiv, iz gradskog budžeta se svake godine za Radnik izdvaja najviše sredstava od svih sportskih klubova na području Bijeljine. Slijede i veliki infrastrukturni radovi na kompleksu Gradskog stadiona, sve s ciljem da upravo Radniku obezbijedimo bolje uslove za rad”, ističe Mićić, dodajući da je nedavno potpisan ugovor za izgradnju reflektora na ovom stadionu.

Nakon postavljanja reflektora Radnik će moći da igra međunarodne utakmice na domaćem terenu, ali i utakmice domaćeg prvenstva u večernjim terminima, koji su mnogo atraktiviji za publiku.

“Moji i odnosi Gradske uprave sa Mladenom Krstajićem su sasvim korektni i izuzetno cijenimo sve rezultate koje je Radnik sa Krstajićem na čelu postigao. Umjesto pokušaja da unese razdor između grada Bijeljina i Radnika, pozivam gospodina Ćorića, kad mu je već toliko stalo do Radnika, da zajedno sa ‘Elektro-Bijeljinom’ konkretno pomogne našem fudbalskom klubu, tako što će bar otpisati kamatu na račune za električnu energiju”, zaključio je Mićić.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button