Kultura

Fresh Wave MAGIC STAGE: Afterparty and Daily Warm Up Party

Magic Stage naziv je bine koja je četvrta festivalska bina ovogodišnjeg izdanja Fresh Wave Festivala, a na kojoj će biti upriličene Afterparty i Daily Warm Up žurke!

Naime, od 10. do 12. avgusta uz regionalne izvođače u periodu od 6 do 12 časova u okviru Afterparty programa očekuje vas vrhunska zabava na obali rijeke Vrbas, tik uz tvrđavu Kastel, odnosno na četvrtoj festivalskoj bini Magic Stage.

Kako bi se magija 7. Nektar Fresh Wave Festivala nastavila i u jutarnjim časovima potrudili smo se da odaberemo lokaciju koja je uz zidine tvrđave Kastel, a na kojoj ima dovoljno hlada za sve one kojima se ne bude išlo kući, odnosno koji su spremni nastaviti noćni program uz jutarnje časove.

Magičnost ove bine je u metamorfozi jer će na istom mjestu tokom dana nastupiti izvođači iz BiH koji će sve posjetioce ove bine Worm Up setovima uvesti u novi festivalski dan. Dnevni program rezervisan je za dane održavanja festivala, a program i druge detalje donosimo uskoro!

Izvor
FreshWave
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!