Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Milioner traži muškarca da mu zavede djevojku

Anonimni milioner izrazio je želju da unajmi nekoga ko će pokušati da zavede njegovu buduću ženu, jer želi na taj način da sazna da li ga ona stvarno voli.

Sajt HushHush.com, koji je vodeća marketinška stranica za luksuzne stvari, nedavno je objavio neobičan oglas jedne od njihovih stalnih mušterija u nadi da će mu pomoći da pronađe pravog kandidata.

Navodno klijent, koji je milioner i koji želi da ostane anoniman, traži zgodnog muškarca koji će glumiti bogataša i pokušati da zavede njegovu djevojku. On je za ovaj posao voljan da plati 15.000 funti, kao i da obezbijedi ovom muškarcu sve što je potrebno da stvori iluziju bogataša. To podrazumijeva luksuzne automobile, skupocjenu odjeću, raskošnu vilu i novac potreban za ostvarivanje ove operacije.

Ovaj biznismen opravdava svoju odluku da unajmi muškarca koji će zavesti njegovu djevojku ranijim iskustvima sa bivšim djevojkama koje su željele samo njegov novac. On ovaj put želi da se uvjeri da njegova sadašnja djevojka ima interesovanje za njega kao osobu, a ne za njegovo bogatstvo, prije nego što odluči da se oženi.

Dodaje da je bilo nekoliko signala u ponašanju njegove djevojke zbog kojih je naveden da se zapita da li treba da se oženi njom. Jedan od primjera je i njeno odbijanje potpisivanja predbračnog ugovora i to što, iako su zaručeni svega dvije nedjelje, njegova djevojka neočekivano žuri da stupe u brak, bez nekog naročitog razloga.

Ipak, biznismen je izjavio da on nju voli mnogo, ali da želi da se uvjeri da i ona gaji ista osjećanja prema njemu.

Kandidat za poziciju zavodnika mora biti zgodan i privlačan muškarac, u veoma dobroj fizičkoj formi i da može dobro odigrati ulogu lažnog biznismena. Klijent koji je napravio oglas je napisao da on lično nije u najboljim godinama te da će potencijalnom kandidatu ustupiti luksuzne nekretnine, skupocijene automobile i budžet koji mu je potreban za posao zavođenja žene.

Odabrani kandidat će za svoje usluge dobiti 15.000 funti na kraju ove misije bez obzira na to koliko dugo ona trajala. Osnovni cilj misije je da klijent sazna da li ga njegova vjerenica stvarno voli ili će ga napustiti zbog mlađeg i uzbudljivijeg muškarca.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button