Društvo

Pravda za Davida dala smjernice svojim članovima

Facebook grupa, osnovana s ciljem rasvjetljenja okolnosti ubistva Davida Dragičevića, koja okuplja skoro 330 000 članova, izdala je saopštenje za svoje članove.

Danas je administratorica grupe Pravda za Davida i naša kolumnistica, Daniela Ratešić Došen, objavila saopštenje grupe Pravda za Davida.

U saopštenju, koje prenosimo u cijelosti, grupa se obraća svojim članovima.

– Primijetili smo Vašu aktivnost na portalima koji prenose vijesti o ubistvu Davida Dragičevića. Ovim putem bi željeli da Vam damo par smjernica o tome kako bi trebali komunicirati sa osobama koje iznose gnusne laži i strahovite uvrede na račun pokojnog Davida, njegove porodice i grupe Pravda za Davida, navodi se u saopštenju.

Na njihove uvrede treba odgovoriti činjenicama i istinom,

kaže se dalje u saopštenju.

– Dalju raspravu obavezno ignorisati i ne upuštati se u prepirku, jer je to njihov cilj – da nas predstave javnosti kao nasilnike i sektu.

– Postove ostavljati isključivo sa činjenicama i istinom, jer to je jedino bitno. Ostavljati 👍🏻 na vijesti o Davidu, jer time vijest ostaje aktuelna duže vremena i takođe, ostavljati 👍🏻 na pozitivne komentare.

– Nas ne interesuje politika, nas interesuje samo istina i siguran život naše djece. Imajte u vidu da ce u septembru pritisak na porodicu i grupu Pravda za Davida, biti neuporedivo veći, jer oni nažalost grade svoju izbornu kampanju na širenju neistina i laži.

– Molimo Vas podržite nas na svim portalima koji objavljuju vijesti o Davidu.

PRAVDA ZA DAVIDA, PRAVDA ZA SVU DJECU, PRAVDA ZA SVE NAS!

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!