Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Konkurs za (su)finansiranje omladinskih programa i projekata

BANJALUKA – Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske raspisalo je konkurs za (su)finansiranje sa maksimalno 5.000 KM pojedinačno programa i projekata omladinskih i organizacija za mlade, a sa 10.000 KM republičkih omladinskih organizacija.

Osnovni uslovi za učešće su da programi i projekti doprinose poboljšanju položaja mladih u Republici Srpskoj, da su nosioci realizacije ispunili sve ranije utvrđene obaveze prema Ministarstvu, te da su programi i projekti od opšteg interesa za Srpsku i/ili jedinicu lokalne samouprave, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Uslovi su i da su ciljevi programa i projekta u skladu sa planiranim ciljevima Omladinske politike Srpske, da uključuju veći broj mladih u realizaciji i/ili kao krajnje korisnike, da se odnose na minimum jednu tematsku oblast definisanu u konkursu i da budu realizovani u roku od šest mjeseci od dana zatvaranja konkursa.

Na konkurs, koji je otvoren do 24. septembra, prijaviti se mogu omladinske organizacije, organizacije za mlade i republičke omladinske organizacije koje su ispunile obavezu upisa u Omladinski registar koji vodi Ministarstvo, a čija su akta usklađena sa Zakonom o omladinskom organizovanju i Pravilnikom o upisu u omladinski registar.

Sve informacije i obrasci nalaze se na internet stranici Ministarstva porodice, omladine i sporta Srpske.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button