Hronika

Otišli na ekskurziju pa krali u šoping centru: Krivična prijava protiv šest maturanata

Protiv šest crnogorskih maturanata koji su bili na ekskurziji u Italiji prošle sedmice podnesene su krivične prijave zbog sumnje da su počinili krađu u jednom sportskom butiku u šoping centru u italijanskom gradu Seravaleu, prenose Dnevne novine.

Po prijavi vlasnika butika koji prodaje outlet sportsku garderobu, karabinjeri Nove Ligure i Capriata d’Orba su intervenisali i priveli šestoricu crnogorskih mladića koji su bili na maturskoj ekskurziji kroz Italiju.

Kako prenose tamošnji portali, sumnja se da su mladići, od kojih su dvojica maloljetna, iskoristili gužvu u butiku i ukrali robu vrijednu 600 evra.

Oni su uzimali garderobu da probaju i u kabini za presvlačenje nasilno skidali zaštitu od krađe sa odjevnih komada i oblačili ih na sebe, a preko su oblačili svoje stvari. Međutim, radnica je primijetila da nekoliko mladića više puta ulazi i izlazi iz kabine za presvlačenje i to bez garderobe koju su uzeli da probaju i to je prijavila vlasniku, koji je odmah obavijestio policiju.

Karabinjeri su došli i pronašli mladiće, koji su još bili u tržnom centru. Kod njih je prilikom pretresa pronađena ukradena garderoba.

Oni su privedeni, saslušani i kasnije pušteni, nakon što je protiv njih podnesena krivična prijava za krađu.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!