Hronika

“Pink Panter” priznao da je pljačkao po BiH

SARAJEVO – Milosav Vesković sporazumno je priznao krivicu za organizovani kriminal, a Tužilaštvo BiH za njega je predložilo kaznu zatvora u trajanju od 8 godina te oduzimanje nezakonite imovinske koristi.

Mediji su ranije pisali da je Vesković član zloglasne kriminalne grupe “Pink Panter”.

Loading...

Vesković, rođen 1978. godine u Kolašinu, državljanin je Crne Gore i Srbije, a u prisustvu advokata, u cjelosti je sporazumno priznao krivicu za krivična djela organizovanog kriminala i razbojništva, počinjena tokom 2005. godine.

Vesković se tereti za krivična djela koja su procesuirana u okviru predmeta kodnog naziva “Lutka” u Tužilaštvu BiH i Sudu BiH, a postupak protiv njega je izdvojen jer je više godina bio nedostupan pravosudnim institucijama BiH.

“On se tereti da je u dva navrata, sa drugim pripadnicima organizirane kriminalne grupe, učestvovao u pljački transporta novca Pavlović International banke, koja je počinjena između Han Pijeska i Sokoca, kao i pokušaju pljačke transporta novca Nove banke AD Bijeljina, na području Istočnog Sarajeva”, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.  

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!