Banjaluka

Nove teretane na otvorenom u Česmi i Obilićevu

08.11.2019.08.11.2019.Nove teretane na otvorenom u Česmi i Obilićevu

Mještani Obilićeva i Česme dobili su teretane na otvorenom. Radovi su uspješno okončani ovih dana, i nova mjesta za vježbanje na otvorenom su dostupna i stanovnicima ovih naselja.

Loading...

Načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport Dragan Banjac kazao je da je u obje teretane postavljeno po 12 fitnes sprava, koje će biti na raspolaganju stanovnicima ovih naselja.

Teretana u Obilićevu nalazi se kod novog mosta uz nedavno izgrađeno novo košarkaško igralište, a u Česmi – kod fudbalskog stadiona „Rekreativo“.

-Upravo kod određivanja lokacija, vodilo se računa da su to mjesta gdje je primjetna povećana frekvencija rekreativaca – naglasio je Banjac i dodao da je izgradnja teretana planirana i za narednu godinu.

Prema njegovim riječima, dogodine će nove teretane na otvorenom najvjerovatanije biti instalirane u Priječanima kod područne škole i u Rakovačkim barama, u blizini dječijeg igrališta.

-Razmotrićemo još neke opcije, ali trenutno za ove dvije lokacije je izvjesno da će dobiti novi sadržaj za vježbanje na otvorenom – zaključio je Banjac.

U gradu već postoje teretane na nekoliko lokacija, i to: u Parku “Mladen Stojanović”, šetalištu pored Vrbasa – između Rebrovačkog i Venecija mosta, na Banj brdu i u naselju Sime Matavulja, na Starčevici, u Lazarevu i u krugu sportsko-rekreativnog centra „Akvana“.

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!