Banjaluka

Dodatna sredstva za radove u još tri osnovne škole

11.11.2019.11.11.2019.Dodatna sredstva za radove u još tri osnovne škole

Grad Banja Luka će za još tri osnovne škole obezbjediti dodatna sredstva za određene radove u okviru velike ovogodišnje obnove školskih objekata.

Riječ je o Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ koja će sredstvima iz budžeta Grada sanirati parkete u učionicama, zatim OŠ „Miroslav Antić“ koja će dobiti sredstva za završetak obnove krova, dok će škola „Ivan Goran Kovačić“ doznačenim sredstvima nabaviti sportske rekvizite u fiskulturnoj sali.

Ukupno 600.000 KM uloženo je u obnovu 16 škola, od kojih je većina planirane radove obavila tokom ljetnjeg raspusta.

Grad je, uz ova zajednička ulaganja sa republičkim institucijama, obezbijedio i sredstva za još tri objekta – obnovu krova Škole učenika u privredi i Centra „Zaštiti me“, te za zamjenu kotlova u školi u Bočcu, što bi trebalo biti završeno do kraja godine.

-Sada smo rebalansom budžeta predvidjeli i sredstva za radove u tri škole, u ukupnom iznosu od 19.000 KM, što će svakako doprinijeti poboljšanju uslova rada za đake i nastavnike – potvrdili su u Odjeljenju za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport.

OŠ ″Dositej Obradović″: Slijedi i sanacija parketa u učionicama

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!