Magazin

Bora Drljača se uspješno oporavlja

Pjevač Bora Drljača prošle nedjelje operisao je kancer, a nakon intervencije se uspješno oporavlja.

Bora navodi da se sada dobro osjeća, a našalio se i da će za nedjelju dana već voditi ljubav.

“Au, ljudi, vi se oprostili od mene, a ja sam neuništiv, za sedam dana ću da vodim ljubav sa ženskama. Vidio sam naslove “Bora teško bolestan”, a ja sam stari vuk i bolove nemam. Istina je samo da jesam imao kancer, tu bolest koja jeste strašna, ali sam prvenstveno imao i sreće i pameti i na vrijeme ustanovio bolest. Više kancera nema zahvaljujući mom prijatelju, najboljem doktoru Mirku Kerkezu, koji je ovdje glavni, pa me svi gledaju kao boga. Ja već hodam sa fizioterapeutima, a za nekoliko dana idem kući”, rekao je Bora Drljača za Srpski telegraf.

Pjevač narodne muzike otkrio je da mu kancer, na sreću, nije zahvatio unutrašnje organe, pa je zato i operacija bila lakša.

Kako se navodi, Bora po cijeli dan sluša muziku, a rado se druži i sa ostalim pacijentima.

“Pitaju me ljudi koji su ovdje, kao i ja, zbog bolesti: ”Je l’ moguće da ste se razboljeli”, a ja se smijem i kažem im: “Jašta, imam i ja pravo da se razbolim. Nisam ni ja izuzetak. Na moju sreću, kancer je bio spolja, a debelo crevo je rastegljivo, pa se lako odstrani bolesni dio”, rekao je on za pomenuti list.

Drljaču svakodnevno posjećuje sin, a u bolnici su ga obišle i koleginice Lepa Lukić i Milena Plavšić.

(Telegraf.rs)

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!