Društvo

Danas kiša i pljuskovi

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će padati kiša i pljuskovi sa grmljavinom, intenzivniji na jugu i na području Sarajevsko-romanijske regije, gdje se lokalno očekuju i obilnije padavine.

Jutro je umjereno do potpuno oblačno sa kišom na jugu Hercegovine i maglom oko rijeka i po kotlinama, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura od 13 do 20, na planinama oko 10 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar južnog i jugoistočnog smjera, a jaki udari juga očekuju se u zapadnim i istočnim krajevima, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 7.00 časova: Bjelašnica nula, Han Pijesak i Čemerno sedam, Sokolac, Banjaluka, Gacko, Novi Grad i Prijedor osam, Nevesinje devet, Kalinovik, Višegrad, Drvar i Mrkonjić Grad 10, Livno 11, Bileća 12, Bijeljina, Rudo, Brčko, Sarajevo i Šipovo 13, Ribnik, Mostar, Zenica i Trebinje 14, Doboj i Srebrenica 15, Foča 16, te Zvornik 17 stepeni Celzijusovih. 

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!