Banjaluka

Novi bicikl za najljepšu jesenju fotografiju

18.11.2019.18.11.2019.Novi bicikl za najljepšu jesenju fotografiju

Pobjednica konkursa za najljepšu jesenju fotografiju Sandra Majkić, zajedno sa članovima porodice, danas je preuzela bicikl, nagradu koju je obezbijedio Kapriolo sport centar Banja Luka. Gospođi Majkić, bicikl je uručio gradonačelnik Igor Radojičić, koji se svim učesnicima zahvalio na učešću na konkursu, kao i Kapriolo sport centru koji je pomogao da se još jedna akcija Gradske uprave uspješno sprovede.

Loading...

Konkurs za izbor najljepše fotografije pod nazivom „Jesen u Banjoj Luci“, osmišljen je sa ciljem promocije zdravih životnih navika poput pješačenja i vožnje bicikla. Konkurs je bio otvoren od 20. oktobra do 4. novembra, a pristigle su ukupno 193 fotografije.

Pobjednička fotografija izabrana je glasovima članova Viber zajednice Grada Banje Luke, a od ukupno 5.175 učesnika ankete – za fotografiju Sandre Majkić je glasalo njih 1.361.

Grad Banja Luka se zahvaljuje svim sugrađanima koji su učestvovali na konkursu, a Sandri Majkić želimo srećnu i bezbjednu vožnju.

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!