Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Hapšenja u Banjaluci i Gradišci zbog krijumčarenja ljudi

BANJALUKA – Šest osoba uhapšeno je u toku akcije kodnog nazova “Sava” koju su u subotu, na području Banjaluke i Gradiške, realizovali Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka.

Uhapšeni su N.B., J.B., V.J., iz Gradiške i B.B. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo “krijumčarenje lica”, te dvije osobe afro-azijskog porijekla U.M. i A.H., oba iz Pakistana.

“Četiri lica lišena su slobode u neposrednoj blizini graničnog prelaza u Gradiškoj gdje su prilikom kontrole putničkog automobila u prtljažniku vozila zatečena dva lica afro-azijskog porijekla a dva lica na području Grada Banjaluka”, saopštili su iz PU Banjaluka.

Navedeni su boravili u iznajmljenom stanu u Banjaluci, gdje je izvršen pretres, a tom prilikom je pronađeno i oduzeto 5,3 grama materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Banjaluka, realizaciji akcije prethodile su planirane aktivnosti, operativni nadzor nad licima, opservacije na području Policijske uprave Banjaluka i Gradiška, kontrola putničkih automobila i drugo.

Nakon završene kriminalističke obrade krijumčarena lica su predata Službi za poslove sa strancima TC Banjaluka.

Protiv osumnjičenih lica, Tužilaštvu BiH biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ”krijumčarenje lica”. Slijedi dalji rad na identifikovanju ostalih učenika u izvršenju ovog krivičnog djela.    

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button