Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Potraga za osobom koja je pucala u Gradišci

BANJALUKA – Policija trenutno traga za licem iz Gradiške čiji su inicijali M.L. jer je pronašla oružje i municiju u pretresu kuće, pratećih i ugostiteljskih objekata koje korisiti ova osoba, saopšteno je iz gradiške Policijske uprave.

Policijski službenici juče su došli do operativnih saznanja da je na društvenim mrežama objavljen video-snimak na kojem se vidi da lice M.L. puca iz vatrenog oružja u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta u Ulici Petra Pecije u Gradišci.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, policija je pretresla i plovni objekat koji koristi M.L, a vlasništvo je državljanina Srbije čiji su inicijali B.M.

Izvršenim uviđajem na licu mjesta pronađeno je više čaura, a policija trenutno preduzima intenzivne mjere i radnje na pronalasku M.L.

Policijski službenici su istog dana oko 20.00 časova uhapsili lice iz Gradiške čiji su inicijali LJ.B. zbog sumnje da je počinilo nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluke, pod čijim nadzorom se preduzimaju sve dalje mjere i radnje.

Po kompletiranju predmeta protiv lica M.L, B.M. i LJ.B. biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button