Banjaluka

Plan za iduću godinu: Tri miliona KM za razvoj sporta

 

Grad Banja Luka će dogodine izdvojiti više od tri miliona KM za finansiranje sportskih programa i organizacija, predviđeno je Programom razvoja sporta za 2020. godinu.

Loading...

Prema informacijama Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport, od navedenog ukupnog iznosa, 1,5 miliona KM biće raspoređeno za sufinansiranje aktivnosti sportskih organizacija na području grada, što je za 250.000 KM više nego prethodne godine.

Načelnik Odjeljenja Dragan Banjac, ističe da su programom razvoja sporta za period 2018-2022. godine, definisali strateške prioritete kada je u pitanju sport.

  • Ti prioriteti se odnose na ulaganje u razvoj mladih sportista radi stvaranja velike osnovne baze za dalji razvoj i unapređenje sporta, zatim na podršku u uključivanju djece nižih uzrasta u sport i njegovu dostupnost što većem broju djece i omladine, te na ostvarivanje i vrednovanje vrhunskih sportskih rezultata odnosno stvaranje jednakih mogućnosti za sve sportske organizacije – rekao je Banjac.

 

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!