Sport

Zvanično – Milojević više nije trener Crvene zvezde!

Vladan Milojević je potvrdio da više nije trener Crvene zvezde.

Milojević je odbio produžetak saradnje do 2022. godine i odlučio da napusti klub posle dvije i po godine provedene u njemu.

Milojevićevu poziciju najvjerovatnije će preuzeti proslavljeni fudbaler Dejan Stanković, ali generalni direktor Zvezdan Terzić u ovom trenutku nije želio da to potvrdi.

“Ja sam doneo odluku da neću više biti trener Crvene zvezde. Kao prvi, pre nego što ću da obrazložim svoju odluku, želeo bih da se zahvalim mojoj porodici, gospodinu Zvezdanu Terziću i Draganu Miloševiću, jer su oni bili ti koji su bili kod mene u Atini i razgovarali. Sa druge strane mom najbližem saradniku, gospodinu Miti Mrkeli”, izjavio je Milojević na početku konferencije.

Na pitanje o daljim planovima Milojević je istakao da mu je potreban odmor.

“Jako je teško kada imate kvalifikacije… Nemao puno vremena, sve je iscrpljujuće. Treba mi je dan odmor, sa porodicom, da se odmorim. Ako ne budem ništa imao, ovo vreme ću iskoristiti na moju edukaciju, da vidim kako se to trenira u drugim zemljama. Prevashodno ću odmoriti”.

Milojević nije imao nikakve primjedbe na dvije i po godine provedene u Zvezdi.

“Sve je ovde bilo super. Ono što bih naglasio je saradnja sa svim ovim divnim ljudima iz Upravnog odbora, koji su mi davali sve. Što kaže direktor Terzić, nismo imali nijedan problem. Što se tiče Mite (Mrkela prim. aut.) grešio sam… Ali, ko radi taj i greši. Kada se sve završi ostaju samo lepe stvari”.

O saradnji sa Milojevićem pričao je i sportski direktor crveno-bijelih Mitar Mrkela.

“Posle dve i po godine saradnje sa Milojem ovo je za mene zaista emotivan trenutak. Proveo sam sa njim dane i dane, možda desetak dana u dve i po godine da nismo bili zajedno… Želim da mu se zahvalim na svemu što je uradio za Crvenu zvezdu i za sve nas, koji smo zvezdaši, i da mu poželim u budućnosti puno uspeha i sreće. To je zaslužio i kao stručnjak i kao čovek”, iskren je bio Mrkela.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!