Društvo

Vozači, oprez – poledica na nekim dijelovima puta

BANJALUKA – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) usporen je saobraćaj na dionicama u višim planinskim predjelima i preko prevoja zbog ugaženog snijega i poledice.

Posebno treba biti oprezan na pravcima Trnovo-Foča preko Rogoja, Vlasenica-Han Pijesak preko Han Pogleda, kao i na putu Sarajevo-Rogatica, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Loading...

Poledica je moguća i u nižim predjelima, preko mostova, nadvožnjaka i na prilazima tunelima.

Radovi su aktuelni na autoputu Banjaluka-Gradiška u zoni naselja Čatrnja i carinskog terminala, te na magistralnim putnim pravcima Brčko-Bijeljina, na dionici Brčko-Donja Bukovica, Drinjača-Konjević Polje, Krupac-Bogatići u opštinama Istočna Ilidža i Trnovo, kao i na regionalnim putevima Crna Rijeka-Bjelajce i Šekovići-Caparde.

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji raskrsnice na spoju autoputa Banjaluka-Doboj i magistralnog puta Johovac-Rudanka, izmjenjen je režim saobraćaja na navedenom ovom pravcu.

Klizišta su usporila saobraćaj na regionalnim putnim pravcima Ugljevik-Glavičice u rejonu Starog Ugljevika, Karanovac-Kneževo u mjestu Ljubačevo, Ukrina-Gornja Vijaka i Lopare (Mačkovac)-Čelić, te na lokalnom putu Svodna-Brezici u opštini Novi Grad.

U FBiH zbog aktuelnih radova sporije se saobraćaj odvija na magistralnim putevima Jajce-Crna Rijeka (Zdaljevac), Srebrenik-Orašje (tunel Ormanica) i Lanište-Ključ-Mrkonjić Grad.

Na graničnim prelazima u BiH ternutno nema dužih čekanja.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!