Banjaluka

Na proljeće gradnja fudbalskog terena kod „Delte“

17.01.2020.17.01.2020.Na proljeće gradnja fudbalskog terena kod „Delte“

Gradnja fudbalskog igrališta sa vještačkom travom, koja će riješiti problem gradskih klubova sa nedostatkom adekvatnog mjesta za treninge, počeće na proljeće.

Loading...

Za prvu fazu ovog posla, već je izabran izvođač radova, za koje će iz budžeta biti izdvojeno oko 200.000 KM.

-Riječ je o prvoj fazi radova na gradnji novog savremenog fudbalskog terena sa vještačkim travnjakom, koji će biti lociran u blizini tržnog centra „Delta planet“, odnosno u produžetku parka za pse – rekli su u Odjeljenju za komunalne poslove.

Tom  fazom predviđeni su grubi građevinski radovi kao što su iskopavanje zemljišta, postavljanje tampona i odvodnja oborinskih voda. Zatim, planirano je da bude postavljena vještačka trava, nakon čega bi teren bio spreman za upotrebu.

Grad Banja Luka je pokrenuo ovaj projekat kako bi omogućio mjesto za treniranje gradskim fudbalskim klubovima, koji se muče sa nedostatkom vlastitih kapaciteta za treninge. Ideja je da terenom upravlja Sportski centar „Borik“ i da teren bude na raspolaganju svim klubovima koji imaju veći broj članova u svim selekcijama, a koji nemaju dovoljno termina za treniranje na vlastitim terenima.

Istovremeno, iz Odjeljenja za komunalne poslove napominju da se u budućnosti, pored ovog terena, planira izgradnja još jednog fudbalskog terena sa atletskom stazom.

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!