Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Otvoren Resursni centar za djecu i mlade u Dragočaju

23.01.2020.23.01.2020.Otvoren Resursni centar za djecu i mlade u Dragočaju

U obnovljenom društvenom domu u Dragočaju danas je otvoren Resursni centar za djecu i mlade, u kojem će biti organizovan niz aktivnosti i programa za najmlađe stanovnike ovog naselja.

Zahvaljujući partnerima Udruženju građana “Zdravo da ste” i „In fondacija“, gradonačelnik Igor Radojičić je naglasio da je ovo dobar primjer gdje se kroz zajedničku saradnju sa nevladinim sektorom obezbjeđuju novi sadržaji za djecu i mlade.

-Ovo je jedan od programa koji se odnose na djecu i mlade, a koji radimo zajedno sa nevladinim sektorom – kazao je on.

Projekat “Resursni centar za djecu i mlade” realizuje u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija , a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija.

Izvršni direktor “Zdravo da ste” Aleksandra Štrbac je istakla kako je ovo prvi Centar ove vrste koji se otvara u nekom prigradskom naselju kako bi se aktivnosti i programi ovog udruženja približili djeci i mladim.

-Na pravi i kvalitetan način smo udružili naše dobre prakse i isustvo koje imamo u pružanju podrške djeci i mladim – kazala je ovom prilikom izvršni direktor “In fonadcije” Branislava Ivanović.

Ovaj Projekat je takođe i dio platforme “Banja Luka ljudskog lica” kroz koju se, između postalog, uvode i nove prakse korištenja društvenih prostora i saradnje sa organizacijama civilnog društva, u ovom slučaju organizacijama čije su misije usmjerene na podršku razvoju djece i mladih u kontekstu razvoja zajednice.

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button