Sport

Zbog virusa korona prolongiran 3. “Vivia Run&More Weeekend festival”

“Vivia Run&More Weekend festival” u okviru kojeg se trči jedan od banjalučkih polumaratona prolongiran je zbog virusa korona. Festival je trebalo da bude održan od 10. do 12. aprila.

“U Banjaluci je danas zasjedao Organizacioni Odbor Run&More Weekend festivala, na kom smo donijeli odluku, da zbog trenutne epidemiološke situacije u gradu i preporuka nadležnih institucija, 3. ‘Vivia Run&More Weeekend festival’ prolongiramo za kasno proljeće”, saopštio je organizator.

Riječ je samo o privremenom odgađanju događaja, u cilju zaštite zdravlja građana i trkača, a sve organizacione aktivnosti na pripremi festivala, biće nastavljene prema redovnom planu, istakao je organizator.

“Pozivamo trkače da naredne dane iskoriste za nastavak treninga i tako ojačaju svoj imunitet, te zadrže formu za trke koje slijede, jer se uskoro vidimo na m:tel RMC Banjaluka polumaratonu i ostalim trkama koje se trče u okviru festivala”, stoji u saopštenju. 

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!