Banjaluka

Vrbanja: Kanalizacija za Đurđevdansku ulicu

29.06.2020.29.06.2020.Vrbanja: Kanalizacija za Đurđevdansku ulicu

U Đurđevdanskoj ulici danas je počela izgradnja kanalizacione mreže, jednog od više projekata iz ove oblasti koje će u narednim mjesecima biti relizovani na području naselja Vrbanja.

Loading...

  • Poslije završetka projekta vodosnabdijevanja gornje visinske zone Zelenog vira, koji takođe pripada ovoj mjesnoj zajednici, sada smo u fazi početka nekoliko projekata kanalizacije, što su dugogodišnji zahtjevi mještana ovog naselja – istakao je gradonačelnik Igor Radojičić, koji je danas obišao ovu ulicu.

On je najavio još dva projekta izgradnje kanalizacije u Vrbanji, i to u ulicama Mis Adeline Irbi i Carigradskoj.

  • Vrijednost ova dva projekta je oko 250.000 KM i nalaze se u investicionom bloku „Voda 2“, za koji je u toku javna nabavka – istakao je Radojičić.

Sredstva za izgradnju kanalizacije u Đurđevdanskoj ulici obezbjedio je Sekretarijat za raseljena lica i migracije RS, i to kroz finansiranje projekata infrastrukture u povratničkim kao i naseljima gdje postoje interno raseljena lica.

  • Nastavićemo i dalje raditi ove infrastrukturne projekte sa Gradom Banja Luka kako u povratničkim, tako i u naseljima sa interno raseljenim licima – kazao je Marko Aćić, direktor Sekretarijata i najavio da će uskoro početi gradnja još jedne zgrade od 50 stanova iz projekta socijalnog stanovanja u naselju Ada.

Predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Vrbanja Dušan Janjić izrazio je zahvalnost zbog najavljenih projekata na području ovog naselja.

  • Od 2012. godine do danas, u izgradnju javne infrastrukture na području Vrbanje uloženo je oko 4,7 miliona KM – kazao je Janjić i dodao da je u tom periodu asfaltirano 27 ulica u naselju, te riješeno vodosnabdijevanje svih domaćinstava.

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!