Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Međunarodni sajam turizma u Banjoj Luci od 1. do 3. marta

Više od 150 izlagača

U Banjoj Luci će od 1. do 3. marta biti održan četvrti po redu Međunarodni sajam turizma, gdje će svoju bogatu ponudu izložiti više od 150 direktnih izlagača – od Švarcvalda, preko Guče i Bosfora pa do Peloponeza, saopštila je Turistička organizacija grada Banje Luke.

Kako navode iz ove organizacije, Banja Luka će ove godine biti epicentar najvećeg događaja u cijeloj Republici Srpskoj i BiH, te da se očekuje više od 600 učesnika.

-Sajamska manifestacija ove godine biće obogaćena nesvakidašnjim događajima, te će svim posjetiocima sajma biti ponuđeni i neviđeni popusti na sve predstavljene destinacije. Sve posjetioce očekuju i mnoga iznenađena poput nagradnih igara, sajamskih popusta, degustacija raznih delicija i slično – kazali su organizatori.

Pored toga ističu kako su sajamski dani ujedno i prilika za umrežavanja brojnih turističkih radnika i destinacija.

Iz TOBL – a isitču kako će ovaj događaj ujedno biti oplemenjen i prezentacijom zajedničkog projekta “Od polja do stola” na štandu učenika Ugostiteljsko-turističke i Poljoprivredne škole i Udruženja poslodavaca ugostiteljstva i turizma HOREK-a koji će prikazati kulinarsko umijeće, domaće proizvode iz svoje radinosti, uz mogućnost degustacije.

-Dodatno, pečat na degustaciju ponuđenih proizvoda izlagača staviće domaći delikates “Zmijanjski kolač” iz dobro poznate “Kuhinjice” i pokrovitelja Turističke organizacije Republike Srpske – dodaju organizatori.

Međunarodni sajam turizma održava se u organizaciji kompanije “RS Consulting and Trade“ uz institucionalnu podršku Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara, Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske i grada Banje Luke kao domaćina.

Sajam će trajati tri dana i biće održan dvorani “Centar” u periodu od 10.00 do 18.00 časova, a ulaz je besplatan za sve posjetioce.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button