Banjaluka

Davor Dragičević: David je 18.3. bio živ, svi smo ga tražili, jeste li ga vi tražili, gospodo?

I večeras je u Banjaluci održano mirno okupljanje “Pravda za Davida”

Prisutnim građanima se obratio Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića

Loading...

“Dragi moj sine, dušo moja. Dragi naš Davide, dušo naša! Ponedjeljak 17.4.2018. godine. Mirno i dostojanstveno da se pomolimo za pokoj duše našeg Davida Dragičevića, da mu zapalimo svijeću. Danas nećemo više prozivati, znaju oni vrlo dobro ko su. Želim Vam se zahvaliti u svoje ime i u ime majke Suzane, što ste ovdje sa Davidom, što nas činite ponosnijim i snažnijim nego što smo ikada bili. Hvala vam!” rekao je Davor Dragičević.

On je pozdravio i pripadnike MUP-a RS koji ih, kako je rekao, čuvaju.

“Moramo malo i prozivati. A gospoda u civilu-inspektori koji su tu među nama – od čega nas čuvate, gospodo? Pa mi se čuvamo sami, mi radimo vaš posao od 18.3. Otiđite odavde ovdje nemate posla! David Dragičević je 18.3 bio živ, svi smo ga tražili, jeste ga vi tražili?Da ste ga tražili bio bi živ. Kako vas nije stid i sramota! Darko Ćulum je rekao da će dići 200,300,500 policajaca. Je li ih digao? Nije ni sebe digao” riječi su Davidovog oca danas u Banjaluci.

On je najavio i veliko okupljanje 21. aprila u Banjaluci. Pozvao je sve da dođu iz svih krajeva RS i Federacije BiH

“Ovo je obrba za Davida i za sve nas” poručio je Davor Dragičević.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!