Banjaluka

U funkciji „Građanska patrola“: Prijavite komunalne nepravilnosti

“Građanska patrola“, informatička aplikacija putem koje sugrađani mogu da prijave komunalne probleme, od danas je u funkciji. Aplikacija je dostupna putem postojećih platformi Play store i App store, potpuno besplatno.

Ova aplikacija, koja će po prvi put biti korištena u Banjoj Luci, omogućava da građani putem svojih mobilnih telefona na licu mjesta, bilo gdje u gradu i bilo kada, fotografišu određeni problem na koji naiđu i da o tome, putem aplikacije, obavijeste nadležnu gradsku službu, koja će dalje preduzimati potrebne korake.

Loading...

Dakle, „Građanska patrola“ primarno je namijenjena za prijavu komunalnih nepravilnosti koje je potrebno sanirati, kao što su: neispravna saobraćajna signalizacija, oštećenja javnih površina (kolovoz, trotoari, pješačke zone), otpad (divlje deponije), neispravni kontejneri, onečišćenja i oštećenja javnih i zelenih površina, začepljeni slivnici, zatim oštećenja parkovske opreme, nadstrešnica (autobuske stanice), urbane opreme i uređaja na parkingu i neispravna javna rasvjeta, stubići i ograde.

Korisnici „Građanske patrole“, aplikaciju koriste bez registracije i ne prosljeđuju svoje lične podatke kroz aplikaciju. Sve proslijeđene prijave su anonimne.

Aplikacija je puštena u funkciju s ciljem podizanja efikasnosti komunikacije između građana i gradskih službi, te ovim putem pozivamo sugrađane da maksimalno koriste ovu aplikaciju i na taj način zajedno sa administracijom rješavaju uočene komunalne nepravilnosti.

„Građanska patrola“ je domaći proizvod, koji je Gradu Banjoj Luci donirala firma DVC solutions.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!