Banjaluka

Učestvuju psi iz 18 zemalja: Počeo “Banjaluka dog šou”

 

U Banjaluci je danas počela dvodnevna Međunarodna kinološka manifestacija “Banjaluka dog šou 2019” na kojoj učestvuje 1.262 pasa iz 18 zemalja.

Loading...

Otvarajući manifestaciju, predsjednik Skupštine grada Banjaluka Zoran Talić rekao je da je ova manifestacija od velikog značaja za grad Banjaluku i u turističkom smislu, jer su popunjeni smještajni kapaciteti.

“Ovdje se okupilo dosta prijatelja i mi danas slavimo prijateljstvo između čovjeka i psa, a samim tim kroz to prijateljstvo doveli smo mnogo prijatelja iz drugih zemalja, čak i iz Čilea, što dovoljno govori o međunarodnom karakteru ove manifestacije”, istakao je Talić.

Direktor izložbe “Banjaluka dog šou 2019” Siniša Danjko rekao je da na ovoj učestvuje 1.262 psa i da je Banjaluka prepoznata kao dobar organizator ove manifestacije.

Thumbnail

On je rekao da Kinološko društvo “Dragan Stanković” treću godinu zaredom organizuje sve bolju manifestaciju, što potvrđuje činjenica da su prije dvije godine imali 600, a prošle godine 800 pasa.

Na manifestaciji učestvuju međunarodne kinološke sudije iz Rusije, Bugarske, Slovačke, Hravtske i BiH.

Tokom dva dana manifestacije sudije će ocjenjivati više od 1.000 različitih pasmina.

Ovaj kinološki spektakl organizovali su Kinološko društvo “Dragan Stanković” Banjaluka” i Kinološki savez Republike Srpske.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!