Magazin

Muškarac sa stilom nikada neće napraviti ove greške

Svaki muškarac se trudi da izgleda dobro i da svojim izgledom privuče poglede pripadnica lepše populacije. Htjeli to da priznate ili ne, muškarci vole kada izgledaju dobro i sve će uraditi kako bi poboljšali i unaprijedili izgled.

Međutim, često se dešava da ne primijete modne greške koje prave ili da jednostavno ne znaju šta su modni promašaji, a šta je to što je u trendu.

Loading...

Zato smo odlučili da vam pomognemo i da vam predstavimo stvari koje nikako ne smijete nositi, ako želite da budete atraktivni i privlačni.

Košulja sa zgužvanim rukavima

Ako želite da košulju učinite modernijom i buntovnijom, nikako ne gužvajte rukave, već ih urolajte. Na ovaj način ćete postići ljepši i privlačniji izgled.

Cipele i patike bez čarapa

Ništa nije odvratnije i smješnije nego muškarac koji nosi patike ili cipele bez čarapa. Ovo nikako ne može biti privlačno, a mnogima će taj prizor biti odvratan, tako da ne pokušavajte da se vadite na izgovore kao što su “meni noge ne smrde” ili “leto je”.

Predugačke farmerke i pantalone

Ako vam se pantalone ili farmerke gužvaju na kraju nogavica, to znači da su vam predugačke i da ih morate skratiti. Nikako nemojte da ih zavrćete ili da ih uvlačite u obuću, jer ćete samo izgledati još smešnije. Posetite krojača i sredite vaše pantalone po mjeri.

Predugačke majice

Ove majice nikako ne odgovaraju muškarcima i njihovoj građi, pa je zato najbolje da ih izbjegavate i da ih koristite samo za spavanje ili za trening, ako ih kojim slučajem imate u garderoberu.

Bijele čarape

Bijele čarape dolaze u obzir samo kada nosite sportske stvari i bijele patike. U drugim slučajevima one su prosto neprihvatljive, pa je zato najbolje da se naviknete da nosite crne čarape, jer sa njima nikada nećete pogriješiti.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!