Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Mladi konobar izgorio u autu

LAKTAŠI – Jak udarac nas je probudio, a kad smo izašli auto je već bio u plamenu. Čula se eksplozija, nakon koje su na sve strane letjeli dijelovi vozila, a od plamena se nije moglo prići, kažu mještani Velikog Blaškog, kod Laktaša, koji su svjedočili stravičnoj nesreći, u kojoj je u noći između subote i nedjelje kod Slatine poginuo dvadesettrogodišnji Tomislav Babić.

Mjesto gdje je oko tri časa iza ponoći na lokalnom putnom pravcu Veliko Blaško – Slatina izgorio automobil zajedno s mladićem juče je bilo puno cvijeća, koje su ostavili njegovi bližnji, a prolaznici su zastajkivali nijemo, u nevjerici mašući glavom.

Kako saznajemo, on je izgubio kontrolu nad opel astrom, sletio i udario u betonski stub propusta za vodu, a auto u kojem je bio odmah je zahvatio veliki požar.

“Neopisiva tragedija. On je bio jedno predivno, kulturno dijete, koje nije konzumiralo alkohol i kako je došlo do ovakve tragedije nikome nije jasno. Nema ni tragova kočenja”, kažu mještani.

Mladić je, kako kažu mještani, živio u Slatini i vjerovatno se vraćao s posla, jer je radio kao konobar.

“Navodno je prilikom snažnog udarca pukao rezervoar, a auto bio vruć, pa je sve odmah planulo, ali to utvrđuje policija”, kažu mještani.

Pet vatrogasaca iz Laktaša sa dva vozila ugasilo je požar, koji im je dojavljen u 3.11.

Kako je saopšteno iz banjalučkog tužilaštva, nesreća se dogodila u nedjelju oko 3.10.

“Uviđaj na licu mjesta saobraćajne nesreće obavio je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Radenko Janković, zajedno s policijskim službenicima Policijske stanice Laktaši. Tužilac je naložio da se izvrši identifikacija i obdukcija smrtno nastradalog lica u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, te da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće”, naveli su iz Tužilaštva.

Emotivne poruke njegovi prijatelji su pisali i na društvenim mrežama, jer su ga svi znali kao vrijednog, vedrog i duhovitog mladića, punog života i ljubavi, koju je nesebično dijelio.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button