Hronika

Banjalučanin uhapšen zbog zlostavljanja mladića

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su muškarca čiji su inicijali D.K. iz ovog grada zbog sumnje da je zlostavljao mlađeg muškarca.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je Srni da je D.K. identifikovan juče na osnovu video-snimka objavljenog prvo na društvenim mrežama, a potom i u sredstvima javnog informisanja na kojem se vidi fizičko i psihičko zlostavljanje mlađeg muškarca, a istog dana je i uhapšen.

– D.K. je osumnjičen da je, nakon učestvovanja u narušavanju javnog reda i mira, narednog dana, ponovo došao u ugostiteljski objekat gdje je fizički i psihički zlostavljao dvadesettrogodišnjaka – naglasila je Markanovićeva.

Prema njenim riječima, dalje mjere i radnje prema uhapšenom biće preduzimane na osnovu instrukcija i pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Policijska uprava Banjaluka ranije je saopštila da je D.K. 23. aprila oko 19.00 časova narušio red i mir u ugostiteljskom objektu na Bulevaru Stepe Stepanovića u Banjaluci i nanio povrede muškarcu, koji nije tražio krivično gonjenje osumnjičenog, pa je kažnjen prekršajno zbog tuče.

Dan nakon toga, u istom kafiću D.K. je maltretirao muškarca, a sve je snimao i na osnovu tog snimka je identifikovan i uhapšen.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšen je Dejan Kostić iz Banjaluke.

 

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!