Društvo

Herojski čin policajaca iz Dervente: Spriječili ženu da skoči sa mosta

Policajci iz Dervente Milojko Popović i Borislav Knežević spriječili su jutros ženu inicijala N.G. da skoči sa “Novog mosta” u Derventi.

Sve se dogodilo danas oko 10.10 časova kada je građanin prijavio da se na pomenutom mostu nalazi ženska osoba koja želi skočiti u rijeku Ukrinu.

Loading...

Policajci Popović i Knežević su u rekordnom vremenu došli do mosta i nakon razgovora sa nesrećnom ženom, uspjeli je ubijediti da ne počini samoubistvo.

– Nakon prijave, postupili su policijski službenici koji su na navedenom mostu ugledali nepoznatu žensku osobu koja je zakoračila preko ograde mosta, a koju su tokom konverzacije uspjeli odgovoriti od njene namjere te joj pomogli da bezbjedno pređe na unutrašnju stranu mosta – saopšteno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Ženi je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Derventa.

Policajcima iz Dervente ovo nije prvi herojski podvig, jer su na gotovo identičan način i prošle godine spasli takođe jednu ženu koja je htjela da počini samoubistvo.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!