Banjaluka

Kontrola vode na kupalištima u Banjaluci

BANJALUKA – Gradska inspekcija iduće će sedmice obaviti kontrolu vode na kupalištima na kojima se tradicionalno okuplja veći broj građana uz obale Vrbasa i Vrbanje.

Iz Odjeljenja za inspekcijske poslove istakli su da će ove godine kontrole imati poseban značaj, jer će veliki broj građana odmor provesti u svom gradu, zbog aktuelne pandemije virusa korona.

Loading...

“Narednih dana uzećemo uzorke vode s gradskih kupališta i dostaviti ih nadležnoj ustanovi koja će obaviti kontrolu ispravnosti vode”, rekli su u Gradskoj inspekciji.

Dodali su da toplije vrijeme izmami veliki broj građana na obale rijeka. “Na gradskim bazenima redovno se obavljaju ispitivanja vode za kupanje, po ugovoru s Institutom za javno zdravstvo RS”, kažu u Inspekciji.

U narednom periodu uslijediće i kontrola kvaliteta sladoleda na svim prodajnim mjestima gdje se sladoled služi iz vitrina i automata.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!