Kolumne

Mila Šarić: Šljama je uvijek bilo ali mi svoj put znamo

Jedna od prominentnijih članica grupe Pravda za Davida i danas piše za naš portal.

Svašta smo doživjeli u ova 4 mjeseca.

Kada razmišljam o tome, ježim se. Dugo sam mislila da ne treba sve ovo javno da se kaže ali sada sam sigurna da mora, da drugačije ne može.

Loading...

Sjećam se straha u ljudima prvih dana. Čudno je bilo gledati kako se odrasli plaše a djeca bez straha stoje i pričaju na trgu. Čitaju anonimna pisma. Anonimna!? Kako grupa jača, strah jenjava, i tada počinju.

Lešinari, hijene, poltroni, sitne duše, koristoljubivi…bezdušni. Ne znam koji su mi u tome svemu najgori, ali evo izdvojiću one koji su tu radi samo-promocije i one koji su tu ne bi li se ogrebali za sok i cigarete. Prate Davora u stopu, kao čopor gladnih vukova. U prvo vrijeme nenametljivo ali kada su se osilili…Traže, kukaju, “posuđuju”. Prestrašno.

Izrodiše se ti i samo-prozvani blogeri jutjuberi (pri tom ne mislim na Vaskovića i Radovanovića, oni su i prije ovoga imena za koja se zna). Mnogi postadoše veliki pisci, mnogi se otimaše za mikrofon na Trgu, da bi bili viđeni. Za njih imam pitanje: Gdje ste bili kada su Veličanstveni svaki dan pozivali da neko nešto kaže na Trgu?

Tu su i oni koji se obračunavaju zarad svojih interesa, a pri tome koriste i najmanju Davorovu nepažnju, često i umor. Najsvježiji primjer, a meni daleko najodvratniji, je “pljuvanje” po pokojnom generalu Simiću. Na brzu ruku, koristeći njegovu ljutnju, smotali su Davora, koji (sa sigurnošću tvrdim) nije ni pročitao napisan tekst. Za te pisce imam jednu poruku: Stisnite pa javno recite ko je napisao sporni tekst..

Najlakše se kriti iza Davora i Pravde za Davida. Možda će vas ovo i šokirati ali spomenuću još jedan od groznih detalja koji su nam se dešavali. Dotična gospođa na svom radnom mjestu posuđuje pare da popravi kočnice jer joj je neko noću isjekao kablove i sve to jer je, tobože, član Pravde za Davida. Gnusna i odvratna laž.

Sretali smo se sa svim i svačim…i opstali. Spremni smo za naš pravedan cilj i dalje da se borimo sa sličnim situacijama.
Naš put je jasan. Mi tražimo samo da se uhapse i kazne ubice, saučesnici i naručioci monstruoznog ubistva Davida Dragičevića.

PRAVDA ZA DAVIDA

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!