Društvo

2020. godina da donese razumijevanje, prosperitet i ekonomski razvoj

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku svim građanima u Republici Srpskoj, Federaciji BiH i BiH povodom nove 2020. godine, sa željom da bude bolja i uspješnija od prethodne.

Dodik je poželio svima u 2020. godini, prije svega, dobro zdravlje, radost, mir i porodičnu sreću, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Loading...

“Želim da 2020. godina bude bolja i uspješnija za sve nas u BiH i da nam donese međusobno razumijevanje, prosperitet i ekonomski razvoj”, istakao je srpski član Predsjedništva BiH.

On je izrazio uvjerenje da će novoformirana vlast na nivou BiH ostvariti neophodnu saradnju sa vlastima u Republici Srpskoj i FBiH kako bi svi zajedno svojim radom i zalaganjem omogućili bolji život svakog čovjeka, radnika, penzionera, kao i omladine i djece koja su budućnost svake zemlje.

“Očekujem da ćemo zajedničkim radom ostvariti poboljšanje životnog standarda svih građana u novoj 2020. godini. U tom uvjerenju svima želim srećnu i usješnu Novu 2020. godinu”, naglasio je Dodik.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!