Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Pravni tim Davora Dragičevića više ne postoji!

Advokat Duško Tomić kazao je da pravni tim Davora Dragičevića više ne postoji jer nemaju iste stavove.

Dodao je i da će pročitati cijelu dokumentaciju o slučaju “Dragičević” i reći šta misli o svemu.

Dragičević je istakao da advokatski tim ne postoji, ali postoji Ifet Feraget.

– Ko je koga i zašto poslao? Situacija je ozbiljna. Država je umiješana. Ubice sjede u Tužilaštvu. To su teške moje riječi, ali meni si ubili dijete. Ifet je odlično prepoznao situaciju. Zahvaljujem ostalim članovima koji nisu ništa uradili. Nisu me slušali. Nisu bili koordinisani. Znam odavno zašto su i kako došli. Drugog Davorovog ubistva neće biti. Imam povjerenje u Ifeta. Dao bih mu sad svoj život. Ništa nije urađeno. Rekli su da su zadovoljni saradnjom sa Tužilaštvom. I dalje me služi razum. Znam prepoznati laži od istine. I dalje idem po istinu za svoje mrtvo, silovano dijete – kazao je Davor.

Feraget je kazao da je od početka uz Davora.

– Nemam nikakvo mišljenje o onome o čemu ne postoje svi dokazi. Desilo se ubistvo, a o detaljima ću nakon što Tužilaštvo predstavi sve dokaze. Ostajem Davorov i Suzanin advokat. Nemam potrebu da zahvaljujem Lepiru. On je danas rekao da je policija odgovorna za propuste. Slučajevi Davida i Dženana Memića su slučajevi za ozdravljenje bh. pravosuđa. Trudit ću se da opravdam povjerenje – rekao je Feraget.

Podsjetimo, danas je, sada već bivši, advokatski tim Davora Dragičevića došao u Okružno tužilaštvo bez Davora.

– Advokatski tim je došao bez klijenta. Ako ne bude pomaka, ako bude drugi montirani proces, ostat će samo jedan član, a ostalima ću se zahvaliti. Čekaćemo dok ne izađu. Ne znam da li su oni advokati Tužilaštva, Dodika ili Davora Dragičevića. To će danas jasno morati da kažu – istakao je Davor Dragičević.

– Bio sam upućen da će doći, ali ja o tome nisam obaviješten. Nisu mi rekli da će danas u pola tri doći u Tužilaštvo. Oni trebaju biti advokati Davora Dragičevića. Neću dozvoliti drugo ubistvo svoga sina. Mene ne zanima ko je njih i kako doveo. Idem do kraja. Ako treba protiv čitavog svijeta, protiv čitavog svijeta. Imam povjerenja u jednu osobu, reći ću u koju nakon što izađu. Tražim da se vidi ko je oteo Davida. Ako neće, otkazaćemo saradnju i advokatima i Tužilaštvu. Ići ćemo na bh. institucije. Ako ni to ne bude moglo, idemo pred strane sudove – zaključuje Dragičević.

Duško Tomić je tvrdio da je Dragičević o današnjem sastanku bio obaviješten te da će se s njim sastati nasamo.

Izvor
Avaz
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button