Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Dodik u Podgradcima: Nastaviti gradnju puta prema Mrakovici

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je sinoć u Gornjim Podgradcima kod Gradiške da je SNSD učinio sve u proteklim godinama da u ovom kraju bude izgrađen savremeni put, vodovod, da oživi drvna industrija i da će učiniti sve da se nastavi gradnja puta prema Mrakovici.

“Mi smo dio ovog naroda i ja sam došao ovdje da kažem da želim svaki put da se vratimo sa novim projektom kako bismo ohrabrili ljude da ovdje žive, međusobno vole i podržavaju. To je ono što je politika SNSD-a”, rekao je Dodik na predizbornoj tribini.

On je rekao da je važna podrška Željki Cvijanović kao kandidatu za predsjednika Republike Srpske i njemu kao kandidatu za člana Predsjedništva BiH, ali da je isto tako važna podrška kandidatima na listama za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Parlamentarnoj skupštini BiH.

“Najbolji izbor SNSD je ponudio ovom narodu i vjerujem da ćemo ovdje imati snažnu i veliku podršku”, naglasio je Dodik, koji je ldier SNSD-a.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice dva Ranka Perić Romić istakla je da očekuje da će građani na izborima birati SNSD, stranku koja radi i gradi, koja radi u interesu svog naroda.

Ona je pozvala građane da biraju ljude koji su spremni da ostanu u Srpskoj, brane njene interese i daju doprinos za svoj narod.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice dva Denis Šulić rekao je da 10. dan kampanje pokazuje da je SNSD sigurni pobjednik u Gradišci, ali će i do kraja kampanje raditi na tome da kandidatske liste SNSD-a dobiju natpolovičan broj glasova birača i obezbijede 42 poslanika u Narodnoj skupštini Srpske i sigurnu vlast SNSD-a, Milorada Dodika i Željke Cvijanović.

Kandidat za poslanika iz ove izborne jedinice Ognjen Žmirić rakao je da SNSD očekuje najbolji izborni razultat do sada u Gradišci jer u nepune dvije godine gotovo da nije bilo mjesne zajednice u kojoj nije realizovan bar jedan projekat.

On je naglasio da će se kandidati gradiškog SNSD-a za poslanike u Narodnoj skupštini boriti interese Gradiške, najviše za privredene investicije i otvaranje novih radnih mjesta.

Na predizbornoj tribini u Gornjim Podgradcima govorili su i predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Gradiška Zoran Adžić, te nosilac kandidatske liste SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH za Izbornu jedinicu jedan Nebojša Radmanović i nosilac liste za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici dva Darko Tomaš.

“Srbi u FBiH da podrže zajedničku srpsku listu”

Dodik je poručio sinoć da je veoma važno da svi Srbi, koji imaju pravo, glasaju u Federaciji BiH (FbiH) i podrže zajedničku srpsku listu, da bi dobili potrebnu političku snagu u ovom entitetu.

“Mi smo bili podržani u Drvaru, Grahovu i Glamoču, a ovaj put smo pozvali sve političke snage da bi se domogli jednog poslaničkog mjesta i mogli da kreiramo vlast u FBiH i zaštitimo naše krajeve”, rekao je Dodik sinoć u Gornjim Podgradcima kod Gradiške.

On je naglasio da je Republika Srpska uz srpski narod u FBiH, dodajući da neke formalne odluke, ipak, moraju da se donose u okviru FBiH, jer moraju da se poštuju ustavne nadležnosti i Dejtonski mirovni sporazum.

Izvor
SRNA
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button