Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Dodik: Žene odane i posvećene partiji

PRIJEDOR – Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras da je SNSD najmoćnija organizacija i da se ponosi Aktivom žena koji okuplja brojne aktivistkinje, veoma odane i posvećene partiji.

Dodik je novinarima u Omarskoj, gdje je prijedorski aktiv žena SNSD-a organizovao proslavu 8. marta, rekao da su osmomartovske proslave neka vrsta zahvalnosti za sve ono što su žene SNSD-a činile u međuvremenu.

“Naša prijedorska organizacija jedna je od najorganizovanijih, najboljih i najmasovnijih i one često, nekoliko puta u godini, prave ovakve manifestacije. Ovo je mjesto gdje želimo da se zahvalimo za sve što čine naše znane i neznane aktivistkinje, i da im poručimo da su dio velike porodice SNSD-a”, rekao je Dodik.

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da je ovo tradicionalno okupljanje kao i u svim gradskim i opštinskim odborima povodom 8. marta i da je to prilika da se zahvale aktivistkinjama, članicama SNSD-a na svim naporima koje ulažu da bi SNSD funkcionisao i ostvarivao svoje politike.

“Kao predsjednik Republike i ranije predsjednik Vlade, naše članice koje su ministrice, direktorice, koje su narodni poslanici i na različitim pozicijama, koje su načelnice, odbornice – sve zajedno činimo veliki tim i pokazujemo zapravo same u praksi da je uloga žena u SNSD-u ravnopravna i jednaka sa našim muškim kolegama. Zajedno kreiramo i sprovodimo politike i zajedno radimo i gradimo bolju Republiku Srpsku”, poručila je Cvijanovićeva.

Predsjednica Aktiva žena SNSD-a Prijedor Gorana Bosančić rekla je da je u prijedorskom SNSD-u položaj žena isti kao i položaj muškaraca, kako je rekla, ravnopravan i izvanredan.

“Žene čine polovinu sastava SNSD-a u Prijedoru kao i u čitavoj Republici Srpskoj. Žene su važan dio i, najvažnije, nikada nisu izdale svoju partiju i cijene i vole predsjednika. Učestvuju u svim aktivnostima i dosta doprinose izbornim rezultatima”, dodala je Bosančićeva.

Proslavi u Omarskoj prisustvovala je i predsjednica Aktiva žena SNSD-a Nada Tešanović, kompletno rukovodstvo Gradskog odbora SNSD-a, te nekoliko stotina članova i simpatizera ove stranke.

(SRNA)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button