Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Tipsarević u četvrtfinalu Hjustona

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u četvrtfinale turnira u Hjustonu pobjedom nad Britncem Kemronom Norijem poslije dva odigrana seta.

Tipsarević, trenutno 372. teniser na planeti, do pobjede protiv trećeg nosioca turnira došao je poslije jednog časa i 14 minuta igre – 6:3, 6:4.

Janko je ponovo došao do pobjede bez izgubljenog seta, nakon što je u prvoj rundi izbacio domaćeg tenisera Tenisa Sandgrena.

U prvom setu viđen je “festival” brejkova. Na kraju, bolji je bio Srbin, koji je od rezultat 3:3 osvojio sva tri preostala gema – tokom kojih je izgubio svega tri poena – i došao do prvog seta.

Prvi je u drugom dijelu igre zapretio Nori, koji je poveo sa 3:1. Srpski teniser je imao priliku da odmah uzvrati istom mjerom, ali je protraćio svoje dvije brejk šanse.

To nije omelo neumornog Tipsarevića, koji je od zaostatka od 4:2 došao do četiri gema u nizu, bio sjajna prilikom brejk prilika i na svoj i na tuđi servis, te zasluženo slavio pobjedu iskoristivši drugu meč loptu.

Nekada osmi teniser planete će se u četvrtfinalu Hjustona takmičiti sa boljim iz okršaja između Amerikanca Sema Kverija i Španca Giljerma Garsija-Lopesa.

Janku je ovo prvo četvrtfinale nekog ATP turnira poslije skoro tri godine.

(b92)

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button