Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Lica uhapšena u akciji "Klub" predata Tužilaštvu

Lica uhapšena u akciji pod kodnim nazivom “Klub” predata su danas Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka gdje će biti saslušana u vezi sa sumnjom da su se bavila proizvodnjom i prometom droge i navođenjem na prostituciju.

Postupajući tužilac će, nakon saslušanja, odlučiti da li će zatražiti pritvor za 11 uhapšenih.

Akciju pod kodnim nazivom “Klub” sproveli su policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u saradnji sa Policijskom upravom Banjaluka, a pod nadzorom banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Iz MUP-a Srpske juče je saopšteno da je u akciji, usmjerenoj na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom droge i navođenjem na prostituciju, pretreseno više lokacija, uhapšeno 11 lica i zaplijenjena droga, oprema za pripremanje i konzumiranje nakotika, kao i mobilni telefoni.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su Srđan Boškov, Mirko Salamić, Lea Dokmanović, Nail i Medina Kapo, Amer Isaković, Ljubiša Bajičić, Stefan Adamović, Dijana Babić, Marinko Marjanović i Dragan Јelača.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button