Banjaluka

Humani policajci poklonima obradovali mališane iz Doma “Rada Vranješević”

Pripadnici Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata Ministarstva unutrašnih poslova RS, danas su posjetili Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević“ u Banjaluci, te djeci uručili brojne poklone.

Ova humanitarna akcija je organizovana povodom obilježavanja treće godišnjice formiranja ove uprave, a djeci su uručili slatkiše, odjeću i igračke.

Oduševljeni mališani su okupili u holu, te razgovarali i fotografisali se sa policajcima. Uslijedila su brojna pitanja o policijskom poslu, a posebno su uživali u isprobavanju policijskih šapki.

Ovom prilikom i direktor Doma „Rada Vranješević“ Vladimir Kajkut, je načelniku ove uprave Borislavu Šariću, uručio zahvalnicu za ovaj gest.

Pripadnici Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata MUP RS su humanitarnu akciju organizovali od 2. do 10 aprila. Cilj akcije je bio da se da pozitivan primjer drugim pravnim subjektima i pojedinicma, kako uz malo izdvojenog vremena, truda i sredstava pomognu socijalno ugroženim kategorijama društva.

Ključne riječi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!