Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Dodik: Ivanić ruši mostove koje je RS godinama gradila

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da, nakon što je svojim nečinjenjem nanio ozbiljan udarac dobrim odnosima Ruske Federacije i Republike Srpske pristajući na pravljenje “crne liste” državljana Rusije, srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić sada je napao i državni vrh Srbije da se navodno miješa u izborni proces u Srpskoj

“Jasno je da Mladen Ivanić, po nalogu svojih britanskih mentora, ruši sve mostove koje je Republika Srpska godinama brižljivo gradila. Ako je zaista zainteresovan da se izborni proces u Republici Srpskoj provede bez miješanja sa strane zašto nije imenovao one koji su se ‘upumpavanjem’ velikog novca u medije i civilni sektor u Srpskoj već umiješali u izborni proces i zašto nije rekao da je misija od 40 britanskih obavještajaca, koji su došli da se umiješaju u izborni proces, nepotrebna”, rekao je Dodik Srni upitan da prokomentariše Ivanićevu izjavu da Srbija ne treba da se miješa u izbore u Republici Srpskoj.

Predsjednik Srpske je naglasio da je Mladen Ivanić napadom na vrh države Srbije pokušao da skrene pažnju sa onih koji se zaista miješaju u izbore u Srpskoj i napao Srbiju u trenutku kada ona bije jednu od najtežih bitaka, pokušavajući da riješi jedno od najvažnijih državnih pitanja, kakvo je Kosovo i Metohija.

“Ivanić bi morao da odgovori građanima Srpske zašto mu smetaju vrtići, škole, mostovi i drugi objekti koje Srbija gradi u Srpskoj, ne pitajući ko je gdje vlast, a ne smetaju mu pare koje zapadnjaci plasiraju u medije i NVO”, istakao je Dodik.

On je poručio njemu i Savezu za promjene da se Republika Srpska nikada neće odreći svojih prijatelja poput Srbije i Rusije, ma šta oni radili po nalogu zapadnih centara moći.

“Predsjednik Srbije je najvažniji gost Srpske oduvijek, tako je bilo i tako će biti dok god je SNSD na vlasti u Srpskoj. A oni, ako nemaju bolji izborni program od napada na Srbiju i Rusiju, neka se povuku iz izborne trke”, rekao je Dodik, koji je lider SNSD-a.

Izvor
SRNA
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button