Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Sud traži novo medicinsko vještačenje pretučene Banjalučanke

Kakve je povrede zadobila Banjalučanka kada ju je pretukao sugrađanin biće utvrđeno novim medicinskim vještačenjem

Kakve je povrede Biljana Keserović (53) iz Banjaluke zadobila kada ju je, po optužnici, pretukao sugrađanin Slobodan Marković (57), biće utvrđeno novim medicinskim vještačenjem, koje je naredio banjalučki Okružni sud.

Markovića je banjalučki Okružni sud osudio na pet godina zatvora zbog pokušaja ubistva Keserovićeve, a presudu je Vrhovni sud RS ukinuo i naredio novo suđenje.

Miljkan Pucar, Markovićev advokat, smatra da se u ovom slučaju ne radi o pokušaju ubistva. Tužilac Sanja Tadić-Stojisavljević istakla je da i dalje ostaje kod toga da je riječ o pokušaju ubistva.

Slobodan Marković, koji je bivši direktor Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća, osuđen je u septembru prošle godine na pet godina za pokušaj ubistva Keserovićeve, a koja je drvenom palicom brutalno premlaćena u garaži zgrade u Ulici Svetozara Markovića. Ta presuda je, međutim, ukinuta.

Keserovićeva je premlaćena 5. decembra 2016. godine u podzemnoj garaži.

U optužnici stoji da je Marković ovaj napad isplanirao, pa je pod točak Biljaninog pežoa, parkiranog u garaži, postavio drvo kako ona ne bi mogla krenuti.

Kada je sišla u garažu, te pokušala voziti, vidjevši da auto ne može ići izašla je i sagnula se da vidi u čemu je problem. Tada ju je, kako piše u optužnici, Marković napao i udario je u glavu drvenom palicom obloženom najlonom.

Izvor
Nezavisne novine
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button