Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Davor Dragičević: U ponedjeljak idem u Prijedor u zločinačko tužilaštvo da im kažem da ih ne priznam (VIDEO)

Aktivisti grupe Pravda za Davida i građani koji ih podržavaju i večeras su se 265. dan zaredom okupili na banjalučkom Trgu Krajine, ili kako ga oni zovu Davidovom trgu, u znak protesta što ni nakon osam mjeseci nije otkriveno ko je ubio 21–godišnjeg Davida Dragičevića.

265 dana borbe za istinu i pravdu. Porodica Dragičević, uz nesebičnu podršku građana okupljenih u grupu „Pravda za Davida“, na Trgu Krajine u Banjaluci ponovo je zahtijevala da se slučaj ubistva 21-godišnjeg Davida Dragičevića riješi.

Davidov otac Davor potvrdio je da će se u ponedjeljak, 17. decembra, pojaviti na ispitivanju u Okružnom javnom tužilaštvu u Prijedoru koje protiv njega vodi istragu u slučaju ugrožavanja bezbjednosti službenicima MUP-a RS.

„U ponedjeljak idem u Prijedor 10 minuta u zločinačko tužilaštvo da im kažem da ih ne priznam. A i sinoć gdje smo bili, to je samo zgrada, a Biserku ko će priznati, mislim da je više ni rođena majka ne priznaje“, rekao je Davor Dragičević.

Iz grupe Pravda za Davida poručuju da će, uprkos snježnim padavinama i hladnom vremenu, uz Davora biti i dalje, te da neće podleći pritiscima.

„Ja ću za ovu grupu da dam dušu i srce, za ovo dijete. A kako i na koji način neka to ostane tajna za njih, a za vas dobre ljude, svakako, znaćete gdje smo i šta smo i dokle smo Davidova krila raširili. Raširićemo ih daleko. U svakoj zemlji Evrope imaćemo predstavništvo naše grupe, našeg pokreta „Pravda za Davida“, rekla je Daniela Ratešić Došen, član grupe „Pravda za Davida“.

I ostali članovi grupe su se obratili 265. dan na Trgu.

„Osvetićemo Davida, osvetićemo Davida! Osvetićemo ga na način kako Evropa još nije zabilježila! Dostojanstven, a strašan!“, rekla je Nada iz grupe „Pravda za Davida“.

Dragičević je još jednom ponovio da je rok institucijama da riješe ubistvo njegovog sina 7. april 2019. godine, a ako to ne učine do tad, po njegovim riječima, u ovoj državi više ništa neće biti isto.

Izvor
BN
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button