Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Zajednički politički blok bio bi od interesa za Srpsku

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović smatra da bi formiranje zajedničkog političkog bloka stranaka iz Republike Srpske u Sarajevu bilo od interesa za Srpsku.

Cvijanovićeva je rekla novinarima u Banjaluci da su zaključci Izvršnog komiteta SNSD-a važni i da je SNSD ponudio ono što smatra da je od interesa za Republiku Srpsku.

“Svaki normalan političar svjestan je izazova pred kojim se nalazimo i pritisaka koje vrlo često dolaze iz političkog Sarajeva, negdje i iz okruženja i na globalnom planu i bilo bi važno da oni to razumiju i da treba da nastupamo zajedno u okviru istog političkog bloka”, istakla je Cvijanovićeva, koja je i predsjednik Republike Srpske.

Prema njenim riječima, to ne znači da treba da budu jedna politička grupacija, ali kada su nacionalni interesi u pitanju, kada se treba suprotstaviti izazovima te vrste, logično je i prirodno, pogotovo u BiH, okupiti se i nastupati zajedno.

“Nadam se da će opozicioni blok prepoznati tu veliku šansu i odgovornost da svaki put nastupamo zajedno i da na taj način skinemo pritisak sa Republike Srpske”, rekla je Cvijanovićeva.

Cvijanovićeva je dodala da ljudi u SNSD-u pripadaju ozbiljnoj političkoj partiji koja mnogo godina uživa podršku građana zbog svoje nacionalne osviješćenosti i što svakom pitanju prilaze ozbiljno.

Izvor
Srna
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button