Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

SVE ZBOG NOVCA Skinuli muškarca, BRUTALNO MALTRETIRALI i prisilili ga da LAŽE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B.G. (33), D.Đ. (34) i N.S. (36) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo iznude.

Sumnja se da su oni u januaru ove godine u praocini u Beogradu, koja je u vlasništvu jednog od osumnjičenih, tukli i maltretirali jednog muškarca, tako što su mu skinuli odjeću i udarali ga rukama, nogama i lopatom po glavi i tijelu.

Nakon toga su ga, kako se sumnja, zatrpavali u snijeg i zahtijevali od njega da im u roku od sedam dana spremi novac u iznosu od 3.000 evra, na ime nepostojećeg duga, a osumnjičeni su cijeli događaj i snimili pomoću mobilnog telefona.

Oštećeni je zadobio tjelesne povrede, a ljekarima je, kako se sumnja po zahtjevu osumnjičenih, rekao da su ga tukli nepoznati narkomani.

Osumnjičeni su, nakon toga, pozivali putem telefona i tražili novac u iznosu od 15.000 evra, tvrdeći da je riječ o kamati i glavnici neostojećeg duga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, piše Blic.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button