Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Poslije sastanka koalicionih partnera ostalo nekoliko otvorenih tema

BANJALUKA – Na sastanku koalicionih partnera u Banjaluci danas je razgovarano o trenutnom stanju te budućim odnosima unutar koalicije na vlasti.

“Ovo je bio prvi sastanak na nivou predsjednika gradskih odbora partija u vlasti u Banjaluci nakon turbulencija i izbora u više partija”, rekao je Igor Radojičić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka.

Dodao je da su razgovarali o koalicionim odnosima, da su svi zainteresovani za nastavak koalicionog djelovanja, te da ostaje nekoliko otvorenih tema za dalje razgovore.

Sastanku su prisustvovali predsjednici gradskih odbora SNSD-a, DEMOS-a, SP-a, Ujedinjene Srpske, DNS-a, Poligrafa i odbornik iz reda nacionalnih manjina u Skupštini grada, koji čine koaliciju u Banjaluci.

Slobodan Stanarević, predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a Banjaluka, rekao je da su razgovarali o stanju u koaliciji, te da su svi rekli svoje zahtjeve, prijedloge i mogućnosti.

“Na sljedećem sastanku mogli bismo znati da li će biti neki konkretan potez”, rekao je Stanarević i dodao da oni nisu imali zahtjeva.

Saša Čudić, odbornik iz reda nacionalnih manjina u Skupštini grada Banjaluka, kazao je da je ovo jedan u nizu koalicionih sastanaka na poziv Igora Radojičića, gradonačelnika Banjaluke.

Milan Petković, predsjednik Gradskog odbora US-a Banjaluka, rekao je da je jedina razlika u koaliciji što je sada, osim DNS-a, i DEMOS koalicioni partner.

Zoran Talić, predsjednik Poligrafa, rekao je da je ovo redovan sastanak na kojem su pričali o redovnim temama i dogovarali naredne korake.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button