Banjaluka

Sanacija u toku: Novi liftovi za stare zgrade u Boriku i Bulevaru

U toku je sanacija liftova u tri stambene zgrade na Bulevaru i Boriku, u okviru zajedničkog projekta Gradske uprave i zajednica etažnih vlasnika.

Radovi, u vrijednosti od oko 80.000 KM, izvode se u stambenim zgradama na Bulevaru cara Dušana na brojevima 13 i 15 i Beogradskoj br. 15, a sve ZEV-a su izabrane putem javnog konkursa.

Loading...

Stanari u zgradama na Bulevaru učestvovali su u projektu sa 35 odsto potrebnih sredstva, a u Beogradskoj ulici sa 40 odsto. Preostala sredstva obezbjeđena su iz gradskog budžeta.

Iz Odjeljenja za komunalne poslove su naveli da bi već krajem maja liftovi trebalo da budu pušteni u rad. Izvođač radova je preduzeće „Tri best“ iz Banje Luke.

Sanacija fasada

Uz liftove, Grad zajedno sa stanarima učestvuje i u sufinansiranju sanacije fasada. Ovogodišnji poziv za izbor zajednica etažnih vlasnika okončan je 12. aprila. Na konkurs su se prijavila 23 ZEV-a, a komisija bi trebalo da završi izbor i objavi rezultate za desetak dana.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!