Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Vučić čestitao Dodiku, Džaferoviću i Komšiću

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas kandidatu koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, kandidatu SDA za bošnjačkog člana Šefiku Džaferoviću i kandidatu DF-a Željku Komšiću na izboru za članove Predsjedništva BiH, a građanima u BiH na mirno provedenim izborima.

Vučić je na zajedničkoj konferenciji za novinare sa generalnim sekretarom NATO-a u Mladenovcu rekao da za sada nezvanično čestita izbor za članove Predsjedništva BiH, a da će zvanično čestitati kada CIK objavi rezultate.

“Nezvanično koristim priliku da čestitam gospodinu Džaferoviću, gospodinu Komšiću i gospodinu Dodiku, a za ostale, čini mi se da još rezultati još nisu poznati. Nadam se i radujem se dobroj i još boljoj saradnji i sa BiH i sa Republikom Srpskom u budućnosti”, rekao je Vučić.

On je istakao da je za Srbiju najvažnije da se očuva mir i stabilnost, ukazujući da ekonomskog napretka nema bez mira i stabilnosti.

“Ekonomskog napretka nema bez mira i stabilnosti. Onaj ko misli da je moguće da ne čuvamo mir i stabilnost, a da imamo veliki ekonomski napredak, to je gotovo, pa nemoguće”, rekao je Vučić.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button